Naše pobjede izgledaju ovako!

0

Humanost. Kvalitet koji treba njegovati I koristiti, na svakom ćošku. Kada je pomoć potrebna ili neophodna. Kada nešto učiniš boljim ili nekog srećnijim.  Savremeno doba. Vrijeme krize, poteškoća I nerijetko, negativnih dešavanja. Zato, od velike je važnosti osvrnuti se I na ono lijepo, oko nas. Obratiti pažnju I na heroje savremenog vremena – humanitarce!

Prateći vijesti o humanitarnim akcijama, istovremeno želeći da govorimo I o djelima koja izmame osmjeh, vrlo često nailazimo na kompaniju Meridianbet.

Meridianbet, kompanija koja je humanost uvela u praksu, u svom poslovanju. Po svemu sudeći, akcije koje čine društvenu zajednicu boljom, a ljude srećnijim, nije teško pretvoriti u tradiciju. 

Možemo reći da je početak 2024.godine za kompaniju Meridianbet značio samo, nove akcije za bolje sjutra.

Resursni centri “Podgorica” I “1.jun”, Dječiji dom “Mladost” u Bijeloj, Eduko centar, kardiološka ambulanta i Specijalna bolnica za psihijatriju “Dobrota”, neke su od lokacija, koje su predstavnici Meridianbet-a posjetili u proteklom periodu.

Pokloni, paketići, oprema za poboljšan svakodnevni rad, tehnička oprema. Iliti sa druge strane, podrška I zahvalnost.

Iz kompanije Meridianbet poručuju da je svaka nova uspješna akcija, nova pobjeda svih nas. Jedini logičan tok dešavanja, jeste nastaviti. Uz poziv I drugima, da se pridruže I pruže pomoć, tamo gdje je ista potrebna

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here