Naše reprezentativke vjeruju u baraž!

0

Crnogorske fudbalerke odigraće protiv Danske pretposljednji meč u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Naše djevojke se nadaju da će bez obzira na ishod meča u Skandinaviji savladati Maltu u posljednjem kolu u Podgorici, kao i da Bosna i Hercegovina neće slaviti u Azerbejdžanu, kako bi kao drugoplasirana selekcija u grupi otišle u mundijalski baraž.

“Naravno da priželjkujemo da BiH kiksa, a da mi pobijedimo, da nam se kockice slože. To jeste naša želja, ali kako god da bude – možemo da budemo zadovoljne. Napravili smo uspjeh kakav niko nije očekivao”, kaže Jasna Đoković.

Naš tim biće oslabljen u završnici kvalifikacija. Neće igrati Slađa Bulatović, Armisa Kuč, Nađa Stanović i Anđela Tošković.

“Nedostaju nam, želim da nam se što prije pridruže. Imamo talentovane djevojke, znam koliko im znači i kakvu im čast predstavlja igranje u dresu Crne Gore. Znam da će uraditi sve da pokušaju da ih zamijene. Mnogo toga se na bolje promijenilo u našem ženskom fudbalu, vjerujem da će kroz jake utakmice, kroz reprezentaciju i klubove naše mlađe igračice steći iskustvo i da će biti lijepa budućnost našeg fudbala”, zaključila je Jasna.

Crna Gora će Danskoj gostovati od 18 sati, dok će u istom terminu 6. septembra dočekati Maltu na terenu u Kampu FSCG na Starom aerodromu.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here