Nastavlja se borba na Kopa Amerika, Gold kupa i EuroU21

0

Kladi se na Kopa Amerika u Meridianu! Uplati depozit i odigraj tiket sa minimalnom uplatom 1€ i bar jednim parom iz Meridianove ponude na Kopa Amerika i svakog kola osvoji 5×10€ bonusa !!!

Meridian je za ovu srijedu izdvojio sledeće mečeve:

Argentina – Paragvaj

(Kopa Amerika)

Meridian tip 1&GG

Nakon prvog kola je situacija na tabeli je neobična za obje reprezentacije. Argentinci su bez bodova, pa iako su igrali sa snažnom Kolumbijom, nikako se nije očekivao poraz. Paragvaj je igrao protiv autsajdera Katara i morali su se zadovoljiti samo remijem, iako su imali dva gola prednosti. Sada je ovo vrlo važan meč za obje reprezentacije, a u posljednjem međusobnom okršaju je Paragvaj 2016.godine pobijedio Argentinu sa 1:0.

Kolumbija – Katar

(Kopa Amerika)

Meridian tip 1

Nakon pobjede u prvom kolu nad Mesijevom Argentinom Kolumbijci su postali, uz branioce titule Čileance i domaćine Brazilce glavni konkurenti za šampionski pehar. Katar se kao gost iz Azije nije posebno dobro pokazao u prvoj rundi odigravši 2:2 sa Paragvajem.

Kuba  – Martinik

(Gold kup)

Meridian tip GG3+

Obje ekipe su očajno odigrale prvo kolo, Martinik je pukao do Meksika 0:7, a Kuba od Kanade 0:4, čime je zapravo situacija oko probijanja u narednu rundu takmičenja u Grupi A jasna. Ovo je borba za treću poziciju koja teško da će da završi u rukama fudbalera sa “crvenog ostrva”.

Belgija U21  – Španija U21

(Evropsko U21)

Meridian 1+1

Duel dvije reprezentacije koje su u prvom kolu ovog EP, doživjele poraze. Španci su igrali protiv domaćina Italije i izgubili su nakon što su poveli, a i Belgija je povela u duelu s Poljskom pa su na kraju izgubili. Zato je sada za obje reprezentacije ovo vrlo važan duel i novi poraz bi značio siguran oproštaj od plasmana u polufinale. Posljednji međusobni okršaj su imali 2013.godine i završen je 1:1.

Meridian mjesto gdje se dešavaju prave stvari !!!