Navijači Atletiko Madrida došli u Mojkovac

0

Navijači Atletiko Madrida Jago Gomez i njegov sin Jakob boravili su na odmoru u Mojkovcu i tom prilikom izrazili želju da posjete stadion FK “Brskovo” i upoznaju mjesto gdje je trenirao Stefan Savić, štoper Atletiko Madrida.

“U Mojkovac smo došli isključivo zbog Stefana Savića. Mi živimo u Alhambri (Granada, Španija) na samoj obali mora, tako da nijesmo zbog mora tu. Došli smo u Crnu Goru i ciljano u Mojkovac samo zbog Stefana. On je naš idol. Hrabar igrač, stub naše odbrane koji nema straha ni od koga na terenu. Jednostavno “gine” za nas i naš Atletiko”, kazao je Jago Gomez.

Inače, Mojkovac je, kaže, prelijep grad.

“Prirodne ljepote, šume, rijeke, jezera, rijeke sve je fantastično. Uživamo u vašoj hrani, oduševljeni odnosom i gostoprimstvom.
Obišli smo teren gdje je Stefan trenirao, kuću u kojoj je živio… Oduševljeni smo, jednostavno najljepše utiske nosimo iz Mojkovca koje ćemo pamtiti do kraja života”.

U Mojkovcu su ih dočekali trener Vuksan Kruščić koji je inače bio Stefanov trener, kao i direktor LTO Radonja Vuković sa saradnicima.

.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here