NAVIJAČI INTERA ODLIJEPILI: O izjavi Ikardija bruji cijela Italija!

Nema kraja inaćenju na realaciji Mauro Ikardi – Inter.

Antonio Konte je juče odstranio Ikardija iz ekipe i vratio je Argentinca u Italiju čime je i definitvno došlo do razlaza dvije strane.

Inter je na svom zvaničnom Twitter nalogu objavio da je Ikardi napustio trening kamp u Lugano po dogovoru koji su prihvatile obije strane, ali štampa u Italiji je danas objavila neke detalje koji se kose sa zvaničnim stavom milanskog kluba.

Ikardi je prema navodima La Repubblicu bio bijesan kad mu je ova vijest saopštena.

On nije bio saglasan sa Konteovom odlukom i burno je reagovao.

Ostaću ovdje još dvije godine. Uzimaću platu i neću mrdnuti nigdje – prenijela je La Repubblica njegove riječi.

Spekulacije o Ikardijevom odlasku iz Intera su počele još kad mu je Spaleti prošle sezone uzeo kapitensku traku i od tada odnos između njega i kluba nije popravljen.

Najčešće se pominje da bi Ikardi mogao preći u Juventus. Bepe Marota je nedavno kazao da je za sada isključena varijanta po kojoj bi Inter velikom rivalu prodao ovog igrača.

Juventus ‘vrijeba’ priliku i pokušaće da maksimalno obori cijenu Ikardi kako bi ga doveo za znatno manje novca od onoga koliko ovaj fudbaler realno vrijedi.

Kao potencijalni kupac u posljednje vrijeme se pominje i Atletiko Madrid, a Dijego Simeone bi novac od prodaje Antoana Grizmana mogao iskoristiti za dovođenje svog sunarodnika.

Očigledno nas očekuje još preokreta vezanih za ovu priču, a njegov odlazak iz Intera će očigledno biti tema broj 1 ljetnjeg ‘merkata’ u Italiji.

Advertisements