Navijači Reala ovog igrača žele kao zamenu za Ronalda

0

Kristijano Ronaldo je prošlost za Real Madrid, a navijačima treba pronaći novog ljubimca u narednih mjesec dana, koliko još traje prelazni rok.

Učinak koji je Portugalac imao u dresu “galaktikosa” neće biti lako nadoknaditi, mnogi misle da je to i nemoguće. Taj novi fudbaler treba da bude i strijelac i paker, ali i harizmatična osoba koja bi izazvala pomamu za dresovima sa njegovim imenom. Prva opcija bio je Eden Azar, ali navijači Reala nisu bili oduševljeni tom idejom.

Španski list “Marka” sproveo je anketu u kojoj su navijači Reala glasali kojeg bi napadača voljeli da vide u dresu svog kluba kao zamenu za fenomenalnog Portugalca, a ponuđeno je devet imena.

U anketi je glasalo više od 200.000 navijača, a najviše glasova dobio je napadač Totenhema i engleske reprezentacije, Hari Kejn, koga je naviše učesnika označilo kao najpotrebnijeg za madridski klub.

Kejn je tako “pobijedio” Edinsona Kavanija, Maura Ikardija, Roberta Levandovskog, Alvara Moratu, Rodriga i Roberta Firmina. Međutim želja navijača će teško biti ispunjena jer je Kejn nedavno potpisao novi, jači, ugovor sa Totenhemom, pa se Azar i dalje nameće kao najizglednije rješenje, mada ni Čelsi nije raspoložen da ga pusti tek tako.