Navijači reprezentacije CG: Ova mapa potvrđuje da je svaki naš potez u odbrani ove male gomile krša ispravan

0

Hvala BIRN-u, promoterima klerikalnih balkanskih podjela i anticrnogorskoj političkoj ekspozituri balkanskih despota koji je prepoznao našu posvećenost državi, ljubav prema njenoj svakoj stopi i odbranu interesa ove male gomile krša, poručili su iz navijačke organizacije “Ultra Crna Gora”, povodom istraživanja BIRN-a koji je i njih uvrstio na listu ekstremnih desničarskih subjekata u našoj državi.

“Mislimo da naši humani gestovi usmjereni prema pripadnicima drugih naroda u regionu, a posebno nedavnom slučaju zapaljenog kombija navijača BIH govore koliki smo nacionalisti i koliko smo daleko od skandiranja i ikonografije koju možete vidjeti kada igraju neke druge reprezentacije čiji navijači negiraju genocide, pozivaju na konačne obračune i siju mržnju na tribinama.

Poslije haosa koji smo ostavili za sobom u Bosni, Sloveniji, Makedoniji na Kosovu i Srbiji, tj. gdje god su igrali naše cure i momci – ova mapa genijalaca iz BIRN-a, a sve u svijetlu činjenice ko se iz Crne Gore našao na njoj, predstavlja nam najmilije priznanje i nastavićemo istim putem, a ovim nesrećama želimo sve najbolje u daljem neradu”, poručili su iz Ultre.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here