Navijači Sutjeske: Prikupljeno preko pet hiljada eura na memorijalnom turniru “Danilo Delibašić”

0

Navijačka grupa “Vojvode 1988” je objavila da je na prvom memorijalnom turniru “Danilo Delibašić”, koji je bio humanitarnog karaktera, prikupljeno 5.335 eura.

Navijači Sutjeske su se javnosti obratili saopštenjem:

“Koristimo priliku da se zahvalimo svim ekipama koje su učestvovale u turniru, a bilo ih je 40, kao i svim dobrim ljudima koji su pružili doprinos da prikupimo značajnu humanitarnu pomoć u vidu novca.

Zahvaljujemo dijaspori, a najviše našoj braći iz Amerike koja su i ovoga puta pokazali šta je zajednička akcija i solidarnost.

Posebnu zahvalnost dugujemo gospodinu Bošku Draškoviću, direktoru JP Sportski centar Nikšić, i zaposlenima ovog preduzeća na prilici da turnir održimo u dvorani Sportskog centra.

Zahvalni smo fudbalskim sudijama, koje su bile na visini zadatka.

“Water Group” d.o.o. obezbijedilo je osvježenje za sve učesnike turnira, a d.o.o. “Platforme i bine” obezbijedilo je ozvučenje, i time su pokazali značaj podrške privrednog sektora u organizaciji ovakvih i sličnih aktivnosti koje promovišu pozitivne društvene vrijednosti.

Prvotimci FK “Sutjeska” učestvovali su i prikupili značajnu svotu novca za humanitarni fond turnira, na čemu smo im veoma zahvalni.

Pobjednik na ovogodišnjem turniru je KMF “Dekor Iva”, koja je u finalu bila bolja od ekipe “MG Caffe” rezultatom 7:4 i ovim putem im još jednom čestitamo.

Javnost ćemo tokom dana obavijestiti putem objave na našoj Facebook stranici kome će prikupljena pomoć biti donirana.

Pokazali smo i ovoga puta da smo tu za ljude iz našeg grada. Turnir će postati tradicionalan, održavajući se svake naredne godine sa istom svrhom i porukom – za vječnu slavu našeg brata Danila Delibašića”, navodi se u saopštenju “Vojvoda 1988”.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here