NE STIŠAVA SE BURA U CG FUDBALU: Oglasio se Otrant

0

Ne stišava se bura u CG fudbalu. Nakon jučerašnje, kontroverzne baraž utakmice između Budve i Zete, danas je postao aktuelan i baraž za popunu 1.CFL.

Naime, iz FK Otrant Olimpik su se oglasili saopštenjem za javnost u kojem naglašavaju da su razočarani na člana uprave FK Mladost DG!

Saopštenje prenosimo u cjelini:

U susret odlučujućim utakmicama za popunu Meridianbet 1.CFL apelujemo na sve aktere da prije svega vode računa o sportskom i ljudskom dostojanstvu i fer pleju a neka na terenu, u propisanim i obavezujućim uslovima, padne odluka o pobjednicima.

Svakako smo imali u planu obratiti se javnosti, medijima, navijačima, klubovima-akterima i FS i pozvati na fer i sportsku borbu ali, zbog događaja koji ćemo opisati, reagujemo hitno. Naime, poznato je da naš Otrant Olympic za istorijski plasman u elitni rang treba da igra protiv ekipe Mladosti DG. Upravo iz suparničkog tabora krenuli su verbalni pritisci, sa ciljem da se pokuša poremetiti atmosfera u našoj ekipi, naruši jedinstvo i hemija, mimo svih pravila i normi, fudbalskih i ljudskih. Zvaničnik FK Mladost DG, g-din. Danilo Mugoša pozvao je i pokušao našeg igrača Miloša Mugošu, sugerišući mu da ne nastupi u baraž mečevima a da će, zauzvrat, dobiti unosan ugovor i povlašten status u FK Mladost, odmah po okončanju ovosezonskog takmičenja. Razočarani smo postupkom predstavnika rivala, smatramo ovaj čin neprihvatljivim i apelujemo na dostojanstvenost i u pripremi i tokom predstojećih utakmica.

Otrant Olympic učiniće sve, sa svoje strane, da mečevi sa Mladosti budu istinski praznik fudbala.

Uprava FK Otrant Olympic

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here