NEĐO VLAHOVIĆ ZA CGF: Cilj je sakupiti što više bodova u prvom dijelu sezone, a onda se pojačati

0

Fudbaleri Rudara u posljednjih nekoliko mečeva pružaju odlične partije.

Pod dirigentskom palicom Neđeljka Vlahovića, legendarnog fudbalera CG lige Pljevljaci su u prethodna dva prvoligaška kola osvojili šest bodova, a treba naglasiti da su izborili plasman u 1/2 Kupa Crne Gore.

Vlahović je u izjavi za CG fudbal kazao da veoma dobre partije njegovog tima u nekoliko navrata nijesu pratili rezultati, ali da se sada situacija okrenula.

Naše uglavnom dobre igre u većini mečeva nisu pratili rezultati ali i to se promijenilo u posljednjih nekoliko utakmica. Dvije pobjede zaredom u prvenstvu i prolaz u 1/2 kupa i odmah se malo lakše “diše”. Mnogo je ljepsa slika nego prije 3-4 nedjelje. Atmosfera je sve bolja u ekipi i sve ovo nam daje za pravo da se nadamo da protiv Dečića možemo do povoljnog rezultata i da nastavimo pozitivan niz – uvjeren je Vlahović.

Ulogu favorita prepušta lideru prvoligaškog karavana.

Svakako da je naš protivnik favorit u ovom meču, u fenomenalnoj je formi od kad je na klupu sjeo Milorad Peković , ali mi smo uspjeli da ih dobijemo u prvom meču i nadamo se da bi mogli da ponovimo taj podvig. Svakako sam siguran da publika koja dođe da isprati utakmicu očekuje kvalitetnu i zanimljivu utakmicu. Vjerujem da ćemo nakon 90 minuta imati razloga za zadovoljstvo.

Poznat je i cilj Rudara u ovoj polusezoni.

Cilj nam je da do kraja prvog dijela sezone sakupimo što više bodova, da iskoristimo možda ovaj vjetar u leđa, a onda na polusezonu dodatno pojačamo ekipu sa 4-5 kvalitetnih igrača – poentirao je Vlahović.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here