Nekadašnji kapiten i sportski direktor Dečića: Ne dajte grb!

1

Fudbalski klub Dečić je promijenio logo kluba. Mišljenja među navijačima su podijeljena, jednima se sviđa drugima ne.

Na zvaničnom fb nalogu, oglasio se nekadašnji kapiten i sportski direktor kluba Demir Ramović koji je kazao da podržava sve navijače tog kluba koji nijesu za promjenu grba.

Podrška od bivšeg kapitena i sportskog direktora za sve PRAVE ljubitelje i navijače FK Dečić iz Tuzi!! Ima vas mnogo, znam… Ne dajte grb!, napisao je Ramović.

Sa ovom odlukom ne slaže se ni dio navijača Dečića. Popularni “Askeri” koji ne žele promjenu grba.

Ne mijenjate nam boje i grb 100 godina starog kluba! Vlast je prolazna, a Dečić je vječan! – navodi se u reakciji „Aškera”.

S druge strane, predsjednik kluba Paljo Drešaj je u izjavi za Vijesti kazao da se promjenom logotipa i redizajnom prilagođavaju novim zahtjevima, modernim izazovima, marketinškim trendovima.

Kao i mnogi drugi klubovi, promjenom logotipa i redizajnom prilagođavamo se novim zahtjevima, modernim izazovima, marketinškim trendovima. Jasno je da svaki raskid sa nečim što je dugo bilo dio kluba budi emocije i osjećanja, ali tako je to i u životu, Dečić će nastaviti da se modernizuje, kao što posljednjih sezona to radi rezultatima, infrastrukturno i na svaki drugi način – rekao je za „Vijesti” predsjednik Dečića Paljo Drešaj.

1 Komentar

  1. ovo je sramota za crnu goru a ne tema da li se slažu navijači dečića ili se ne slažu.sve u bojama albanije i agende gospodina rame-gdje je ovdje crna gora.ako će dečić da igra pod okriljem fs kosova ili fs albanije nemam ništa protiv,srećno im bilo-ali sa ovim logom ne mogu igrati pod okriljem fs crne gore.zlonamjeran logo,to je jasno,ovdje se ne radi o modernizaciji ,marketingu već o redizajniranju crne gore kao države po uzoru na sjevernu makedoniju.sve u režiji edija rame i njegovih poslušnika iz vlade crne gore i opštine tuzi.pogledajte logo otranta iz ulcinja a pogledajte ovaj albanski.živio ulcinj,naprijed otrant-živjeli braćo pošteni albanci a vi plaćenici belosvjetski nećete proći u našoj zajedničkoj crnoj gori,budite sigurni.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here