NEKI NOVI JUVE: Ekipa će biti utemeljena oko četvorice kapitalaca, zna se i ko će nositi kultnu ‘desetku’

1

Predsjednik Juventusa Andrea Anjeli je bio vrlo iskren, potvrdio je odlazak Dibale bez teških reči uz pohvale Argentincu.

Dibala je prošlost, Vlahović je budućnost, rekao je Anjeli koji je uz osmijeh opovrgnuo glasine da odlazi, odnosno da će porodica Elkan dovesti drugog predsjednika.Anjeli je naglasio da će ‘novi Juventus‘ biti utemeljen oko četiri igrača koja su već u ekipi – Vlahovića, De Lihta, Kijeze i Lokatelija.

Prema informacijama medija, kultnu „desetku“ nosiće Kijeza koji će biti veliko pojačanje za sljedeću sezonu kada bude spreman nakon teške povrede koljena.

Ono što još svakako treba napomenuti je da je Anjeli otvorio vrata za povratak legendarnom Del Pijeru, ali je rekao da sam nekadašnji kapiten mora odlučiti šta će raditi i da bi to podrazumijevalo da se vrati iz Los Anđelesa gdje sada živi.

Juventus prema riječima Anjelija pedantno planira predstojeći prelazni rok. Klub je spreman izdvojiti veliki novac, ali za mlade igrače čija vrijednost raste, to su pokazali u slučaju Vlahovića.Kao potencijalna pojačanja Juventusa spominju se Đakomo Raspadori, Nikola Milenković, Sergej Milinković-Savić, Davide Fratezi, Destini Udogie…

1 Komentar

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here