Nesalomljiva Granada!

109

Real Sosiedad u okviru 35. kola La Lige dočekuje Granadu na „Reale Seguros“ stadionu u San sebastijanu od 19:30h.

Svojom lošom igrom zakomplikovali su sebi situaciju oko plasmana u Evropu. Bili su nadomak Lige Šampiona, a sada im je i plasman u Ligu Evrope pod znakom pitanja. Nakon još jednog neuspješnog meča sa Levanteom u susret im dolazi stabilniji i veoma čvrst tim, Granada. Smatramo da ih i onu mogu zakinuti za bodove pa je tip Meridiana igra dupla šansa X2 po kvoti 2.10.

Kako ne moraju da napadaju nego mogu da ćekaju greške domaćina, ne možemo očekivati mnogo golova. Za 0-2 gola Meridian nudi kvotu 1.81 koju možemo kombinovati sa igrom X2 i doći do fenomenalne kvote 3.15 za igru X2&0-2. 

Sosiedad je od nastavka sezone samo u jedno meču postigao dva gola, a bilo je i dva meča kada nije postigao ni jedan. Može li ga Granada zadržati bar u prvom poluvremenu na ‘nuli’? Meridian nudi kvotu 1.94 da Sosiedad je postigne gol u prvom poluvremenu i kvotu 4.75 da uopše ne postignu gol.

Ukoliko nemaš nalog i propuštaš sjajne bonuse i promocije o kojima čitaš na portalu meridianbetsport.me , registruj se OVDJE odmah i Meridian te čašćava 10€ bonusa i 100 besplatnih spinova BEZ USLOVA!

109 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here