Nestorović: Utakmica koja može da odluči šampionat / Muhović: Želimo…

0

Derbi 22. kola Prve Telekom CFL odigraće se danas u Pljevljima đe Rudar dočekuje Mladost.

foto: Bajko Stanojević

Prema riječima Dušana Nestorovića, defanzivca domaćih današnji meč može da odluči prvenstvo.

– Derbi kola i šampionata, dolazi nam lider na tabeli, odlična ekipa Mladosti. Ova utakmica može dosta toga da odluči što se tiče prvenstva. Očekujem jednu dobru i otvorenu utakmicu, pravi derbi. Ukoliko pružimo igru iz prethodna dva kola ubijeđen sam da možemo doći do pobjede i opet se uključiti u borbu za titulu. Motiva imamo,iskustva imamo i uz strpljivu, pametnu i angažovanu igru sigurno možemo do pobjede – rekao je Nestorović.

Ukoliko se četa Nikole Rakojevića iz Pljevalja vrati neporažena teško da će do kraja šampionata ispustiti veliku prednost koju ima.

Fudbaler Mladosti Jasmin Muhović kaže za CG Fudbal da očekuje otvorenu utakmicu i najavljuje da  se njegov tim nece braniti.

Očekujem otvorenu utakmicu, mi se naravno nećemo braniti iako igramo u gostima. Pokušaćemo da igramo našu igru i da od početka nametnemo ritam. Oni su ti koji treba da jure i svakako da bi mi bili zadovoljni bodom, ali kao u svakoj utakmici tako i u ovoj mi idemo na pobjedu. Mislim da ova dva tima imaju podjednak kvalitet i da će odlučiti ko bude smireniji u nekim situacijama. Pokušaćemo da osujetimo njihov vezni red jer mislim da su tu najjači. Ako u toj namjeri uspijemo, ostvarićemo pozitivan rezultat – zaključio je Muhović.