NEVIĐENO DO SAD! ZA 1€ IDEŠ NA EURO – EVO ŠTA JE POTREBNO DA URADIŠ

7

Zapleši ritmom fudbalske igre i osjeti uzbuđenje, jer Minhen te zove, a Meridian vodi na EURO 2024! Od danas je svaki tiket recept za nezaboravnu dozu navijačkog adrenalina!

Zamisli se kao pobjednik, jer sada je prilika da budeš dio ekskluzivne grupe svjedoka neviđenog spektakla koji nas očekuje od 14. juna do 14. jula. Osvoji svoje mjesto na tribinama i osjeti puls najvećeg evropskog fudbalskog takmičenja.

Poklanjamo ti ne samo putovanje na Evropsko prvenstvo, već i neprocjenjivo iskustvo. Budi na vrhu, osvoji paket aranžman i zajedno sa nama zakorači u neodoljivi fudbalski svijet gdje se stvaraju najljepše uspomene!

Sve što je potrebno je da imaš aktivni nalog na sajtu meridianbet.me i da se već danas pridružiš igri!

Promocija “NA EURO ZA 1€” traje sve do 31. maja, a do tada – uplati depozit u vrijednosti od 20€ jer svakim tiketom od 1€ ili više ulaziš u trku za svoje mjesto na Alijanc Areni!

Ali, to nije sve! Čak i ako nisi prvi ili drugi, imaš priliku za svoj trenutak slavlja. Bonusi i spinovi na igri Zombie Apocalypse čekaju sve takmičare plasirane od 3. do 70. mjesta! Bogati nagradni fond od 5.000€ bonusa i 5.000 spinova pruža dodatnu dozu uzbuđenja.

Kompletna pravila možeš detaljno da pročitaš ovdje, a u međuvremenu spremi se da već od danas kreneš da osvajaš bodove, pratiš rang listu i praviš plan za put u Minhen!

Budi dio akcije na meridianbet.me, jer sada je svaki tiket šansa za nezaboravno iskustvo.

Ukoliko još uvijek nemaš kreiran nalog, uradi to već danas – registruj se klikom ovdje i tom prilikom osvoji paket dobrodošlice – ČAK 50€ BONUSA + 10 RUNDI NA WIN&GO + 50 FREEBET-ova NA SUPER HELI igri!

Vrijeme je da izabereš pobjedu i neka Alijanc Arena ovog ljeta postane tvoj stadion snova!

7 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here