Nevjerovatne kvote na 4. Kolo Prve Crnogorseke Lige su u Meridianu!

Ovog vikenda nastavlja se takmičenje Telekom Prve Crnogorske Lige.

Obilježiće ga duel u Pljevljima, između Rudara i zvaničnog šampiona, ekipe Sutjeske. Sutjeska u ovaj meč ulazi nakon poraza od Linfilda u Ligi Evrope i sa određenom dozom pritiska da ostvari pozitivan rezultat. S toga Rudari mogu da iskoriste Meridian tip za ovaj meč, a to je ppX sa sjajnom kvotom preko 2

Budućnost će biti gost Petrovcu. Sve osim pobjede Budućnosti na koju je Meridian postavio kvotu 1.5 bi bilo pravo iznenađenje.

Na DG areni će se odigrati mali gradski derbi između Mladosti i OFK Titograda. Oba gradska rivala su u prošlom kolu doživjela poraze tako da u ovom kolu za oba tima pobjeda je imperativ. Meridianov predlog za ovaj meč je 1+1 sa koeficijentom 2,14.

Na Trešnjici će koplja ukrstiti Zeta i Iskra. Ovo će biti jedan zaista nepredvidljiv duel starih rivala koji uvjek igraju na gol više. Meridianov predlog od 3+ gola sa kvotom preko 2 je fantastičan izbor.

Novajlija u Crnogorskoj Prvoj Ligi FK Kom će na svom stadionu ugostiti ekipu Grblja. Obje ekipe su u prošlom kolu postigle po gol, zato je i Meridianov predlog na ovom meču GG koji se u Meridianu plaća 1.93

Sve utakmice, osim duela u Petrovcu koji je zakazan za 19:30, počeće u 17 sati sati.

 

Advertisements