NEVJEROVATNO: Samo dva prvoligaša nijesu mijenjala trenere

0

Od deset prvoligaša, samo dva kluba ove sezone nijesu mijenjala trenera.

Naime, jedino su Nikola Rakojević  i Rudolf Marčić  počeli, i najvjerovatnije će završiti ovu sezonu na klupama Sutjeske, odnosno Petrovca.

Ostali prvoligaši su promijenili po nekoliko trenera, pa da počenemo redom.

Budućnost je počela sa Kažićem, naslijedio Jelenić, da bi mladog stručnjaka zamijenio “iskusni” Vladimir Vermezović. Od prije nekoliko dana Vermezovića je naslijedio Miodrag Džudović. To nije sve, jer će Džudovića uskoro “naslijediti” novi trener. 

Mladost je sezonu počela sa Dejanom Vukićevićem, međutim, nakon samo sedam kola uručen mu je otkaz. Na njegovo mjesto stiže Branko Smiljanić koji kasnije zbog zdravstvenih problema morao da napusti klupu “romantičara”. Na njegovo mjesto stiže Vesko Stešević koji je solidno vodio ekipu, ali je nakon neslaganja sa upravom napustio Stari aerodrom. Steševića je naslijedio nekadašnji selektor omladisnke reprezentacije Aleksandar Miljenović koji za sada sa velikim uspjehom vodio budući OFK Titograd.

Zeta je novi šampionat započela sa Dejanom Roganovićem, a od skoro je za novog trenera postavljen Dragoljub Đuretić. Iskra je počela sa Ivicom Stankovićem, a njega je kasnije zamijenio Aleksandar Nedović. 

Rudar je sezonu počeo sa Rajom Dragićevićem, a njega je kasnije zamijenio Miki Vukotić. Dečić je na početku šampionata predvodio Mirko Marić koji je kasnije postavljen za selektora ženske reprezentacije. Na upražnjenu klupu ekipe iz Tuzi stigao je Viktor Trenevski… 

Ekipa Koma sa Zlatice je sezonu započela sa Veskom Steševićem, a posao je nastavio i uspješno ga obavlja Duško Vlaisavljević.

Ekipu Grblja iz Radanovića je u prvom dijelu sezone predvodio Dragan Radojičić, da bi ih nakon pauze preuzeo Zoran Govedarica, koji je sa uspjehom vodi ka Evropi.