Nezaboravni Minhen – “Čista desetka Meridianu”

0

Meridianbet je nagradio svoje igrače koji su ovoga puta imali priliku da uživo prate utakmicu Evropskog prvenstva u Njemačkoj.

Iako je kvalitet meča između Srbije i Danske, u trećem kolu Eura bio ispod očekivanja, atmosfera, druženje i “Alijanc arena” bili su za pamćenje.

Veliku dozu ozbiljnosti pokazali su igrači koji su u Meridianu našli mjesto gdje će uz poslove i penziju što zanimljivije ispratiti sportska dešavanja.

Sreća ih je pogledala, a već nakon upoznavanja stekao se utisak da je riječ o ljudima koji zaslužuju veliko poštovanje kako zbog godina, tako i zbog životnog iskustva.

Sa svim učesnicima pričali smo o brojnim temama, a sve odluke donosili smo zajednički i kao pravi tim bili u Minhenu.

Vratili smo se puni utisaka sa ovog putovanja koje je trajalo dva dana ali većinom provedom na aerodromima zbog kašnjenja letova.

Meridianov igrač, Edin Idrizović je za ovu utakmicu spremio zastavu sa likom nedavno preminulog Matije Šarkića, kojom je još jednom poslao poruku da ime mladog crnogorskog golmana neće biti zaboravljeno.

S obzirom da je ekipa iz Crne Gore presijedala iz Podgorice u Beograd ka Minhenu upoznali smo se sa ekipom iz Srbije koja nas je dočekala na pravi način i bila vrhunski domaćin ovog puta.

Tome svjedoče i riječi Edina Idrizovića koji se kao i svi pun utisaka vraća sa ovog putovanja, a kao jedine dvije mane navodi nedostatak vremena za razgledanje grada i kašnjenje letova.

“Prije svega hoću da se zahvalim Meridianu i cijelom timu koji su nam omogućili sve ovo. Što se tiče cijelog putovanja malo je bilo naporno jer su letovi kasnili i nismo imali puno vremena da vidimo grad. Takođe da pohvalim ekipu iz Srbije stvarno su svi bili predobri. Slučajnost je da su išli i moji drugovi iz Srbije sa Meridianom tako da je ekipa bila top. Drago mi je što ste mi ovo omogućili i da sam mogao da ponesem transparent posvećen Matiji Šarkiću i tako skrenem pažnju. Moram pohvaliti Darka koji je kako se kaže kod nas ‘Momčina’. Takođe da pohvalim Nikolinu , Nadu i svu ekipu koja radi u Meridianu i koji su se trudili da nam sve u milimetar organizuju. Hvala i ekipi iz Srbije koji su nas dočekali kao da se znamo cio život. Samo ću jedno reći – Meridian connecting people”, sumirao je utiske Edin Idrizović sa nama.

Uz njega priliku da uživo prate utakmicu i putuju u Minhen imali su i Veselin Bojović, Ivan Aligrudić i Sreten Popović.

Ivan Aligrudić je pokazao da je riječ o ozbiljnom momku, vedrog duha, koji je dobro prepoznao iskusnije šaljive komentare vezane za dešavanja na Euru, pa smijeha nije nedostajalo.

“Bukvalno je sve bilo organizovano vrhunski. Od puta, do smještaja, utakmice, svega. Ekipa je bila takođe odlična, i iz Crne Gore i Srbije. Zaista utisci savršeni. Ako bi tražili zamjerku to je jedino što smo bili na različitim mjestima na stadionu ali to je baš sitnica. Što se mene tiče, dajem čistku desetku Meridianu i hvala im puno za ovaj put i cijelu organizaciju”, riječi su Ivana Aligrudića.

Jedan od najiskusnijih na putu u Minhenu bio je Veselin Bojović koji je svojim stavom pokazao da su godine samo broj i davao odličan primjer mlađima.

“Bilo je dobro. Minhen prelijep, ulice čiste, svuda zelenilo. Rekao bih sve na pravom mjestu. Stadion fantastičan, a utakmica ispod reprezentativnog nivoa. Naša ekipa odlična kao i druzenje”, rekao je Veslin Bojović i kao negativnu stranu potovanja naveo:

“Čekanje na aerodromu i kasnjenja smetaju ali to je neizbježno..

Nedostatak najveći je malo slobodnog vremena prlikom boravka u

Minhenu,al tako je moralo biti”.

Koliko je pozitivno iskustvo bilo uprkos čekanju na aerodromu zaključujemo sa riječima odlično raspoloženog Sretena Popovića.

Na pitanje sa kakvim se iskustvom vraća odgovorio je:

“Bilo je top, jedino oni “šoferi aviona” ne znaju da voze i to za drugi put trebate promijeniti“.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here