Ninković ogorčen na ljude iz Partizana: Niko me nije zvao, to su životinje koje žele da unište klub

0

Srpski fudbaler Nikola Ninković doživeo je saobraćajnu nesreću u Italiji pošto je naletio na nepropisno parkiran kamion na putu.

Ne mogu da pričam jer su mi jedva spasili jezik od amputacije. Usta su mi u koncima i jedno vreme neću moći da govorim. Ostalo je manje, više sve u reduImam neko krvarenje u mozgu, ali to će da se riješi samo od sebe, samo je potrebno vrijeme. Za sada ne smijem mnogo ni da hodam, pa iz kreveta ustajem samo kad moram do kupatila. Ruke su, hvala Bogu, dobro, rekao je Ninković za Informer.

Ninković ne želi da prihvati prognoze kada je u pitanju povratak na teren.

– Uh, ne bih da slušam doktora jer mi je rekao da je za mene sezona završena. Prema njegovoj prognozi, u nekom trenutku moći ću da se vratim na treninge, ali bez utakmica. Nadam se da griješi i da ćemo da nađemo neko rješenje.

Popularni Džigi ističe da su mu mnogi poslali poruku podrške, ali ne i ljudi iz Partizana.

– Zvalo me je mnogo nekadašnjih saigrača iz Partizana, sa nekima se godinama nisam čuo i vidio. Hvala im što su me se sjetili. S druge strane, od zvaničnika iz kluba me niko nije zvao, što je i bolje. To nisu ljudi, to su životinje koje su došle da unište klub, ali ne bih sada o njima. Meni je najvažnije da mi je puno mojih Grobara pisalo, završio je Ninković.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here