“Momci nijesu imali adekvatnu reakciju”

0

Omladinska reprezentacija Crne Gore poražena je od Bosne i Hercegovine u posljednjem kolu turnira preliminarne faze kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izabranici Slobodana Draškovića odigrali su ispod svog nivoa, pa je rival došao do trijumfa rezultatom 4:0.

,,Sokoli“ su turnir u Bugarskoj završili na trećem mjestu, sa učinkom od pobjede i dva poraza u tri utakmice. U elitnu rundu plasirale su se Bosna i Hercegovina i Republika Irska, dok je posljednje mjesto zauzela reprezentacija zemlje domaćina.

– Početak utakmice nije nagovještavao ovakav ishod. U prvih petnaestak minuta imali smo inicijativu, međutim, nakon što su oni postigli prelijep gol, čini mi se da je utakmica prelomljena. Momci nijesu imali adekvatnu reakciju, a onda je slično viđeno i u drugom poluvremenu. Protivnik je ponovo postigao evrogol i tu kao da je bio kraj utakmice za nas. Bilo je vidljivo i da smo fizički istrošeni nakon dvije teške utakmice, pa su igrači Bosne i Hercegovine uspješno priveli meč kraju, rekao je selektor Drašković.

CRNA GORA – BOSNA I HERCEGOVINA 0:4

Stadion Družba, Dobrič.

Sudija: Morten Krog (Danska).

Strijelci
0:1 – Šakota 17′, 0:2 – Kahvić 47′, 0:3 – Čuić 58′, 0:4 – Bristrić 72′

Žuti kartoni
Đinović – Crna Gora
Šukilović – Bosna i Hercegovina

Crna Gora: Nikola Ivezić, Damjan Dakić, Nemanja Božović, Ljubomir Pejović, Ognjen Đinović, Ognjen Bakić (od 46. Dušan Vuković), Jovan Dašić (od 62. Aleksa Ćetković), Andrej Bajović (od 68. Eldin Rastoder), Viktor Đukanović, Lazar Mijović, Matija Krivokapić (od 76. Damjan Mugoša).
Selektor: Slobodan Drašković.

BiH: Muhamed Šahinović, Jasin Juhić, Mladen Cvjetinović, Mustafa Šukilović (od 85. Muharem Trako), Tarik Kapetanović, Petar Sučić, Anes Krdžalić (od 85. Tarik Ramić), Eldar Mehmedović (od 75. Enver Kulašin), Matej Šakota, Aleksandar Kahvić (od 75. Muhamed Buljubašić), Filip Čuić (od 64. Admir Bristrić).
Selektor: Ivica Barbarić.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here