NJEGOVE RIJEČI SE POŠTUJU: Morati o Juveu, Maroti, Murinju, Konteu, stadionu Meaca!

0

Nekadašnji prvi čovjek Intera Masimo Morati uvijek je interesantan italijanskoj štampi kada se postavljaju pitanja o klubu na čijem čelu je bio 18 godina.

On se nakon svečanosti u Ponte Lambru u razgovoru za Gazzetta dello Sport dotakao mnogih zanimljivih tema koje se tiču “nerazura”.

To što je Juventus osigurao titulu ne znači apsolutno ništa pred derbi. Očekujem 90 minuta borbe, a Inter mora odigrati izuzetno dobro ako želi pobijediti. Razlika između Intera i Juvea nije toliko velika kako se čini. Tačno je da oni dugi niz godina osvajaju trofeje, ali Interu ne treba mnogo da ih stigne. Potrebno je da ljudi iz kluba finiširaju sve one sitne detalje koji sada čine razliku između dva kluba i tada će Inter ponovo biti u stanju da čini velike stvari – kazao je Morati.

Zatim su ga novinari pitali šta misli o Maroti, Konteu, Murinju, ali i novom stadionu.

Marotino prisustvo u Interu je fundamentalno. Njegov dolazak znači da je postavljen temelj za velike stvari. O Konteu i Murinju ne bih govorio. Spaleti je veoma dobar trener koji je sposoban i talentovan. Što se tiče priče oko rušenja Meace ja mislim da bi to bilo previše. To je simbol Intera i Milana, kao i samog grada – rekao je Morati na kraju.