NJIH SMO ČEKALI: Mođi i Ronaldo otkrili zašto je Juve ispao iz Lige šampiona!

Juventus je u utorak uveče završio takmičenje u Ligi šampiona porazom od Ajaksa 1:2 u Torinu, a majka Kristijana Ronalda prenijela je šta joj je njen sin rekao nakon ispadanja iz najelitnijeg evropskog takmičenja.

Bilo mu je teško, i zbog navijača i zbog saigrača, ali rekao mi je da nije čarobnjak i da sada ne vrijedi, ispali su i da život teče dalje, otkrila je Dolores Aveiro.

Italijanska javnost ne smatra da je Ronaldo krivac za ispadanje „stare dame“. Takođe, svjesni su da ni on nije mogao sam protiv Ajaksa i da je čitav tim podbacio.

Komentar na meč sa „kopljanicima“ dao je i nekadašnji direktor Juventusa – Lućano Mođi.

Ajaks je bio superiorniji u kontroli lopte, u brzini, u svemu. To su stvari koje se dešavaju. Juventus nije u formi. Nedostajala su dva ključna igrača- Mandžukić i Kijelini, ali nema potrebe za traženjem alibija jer je Ajaks u svemu bio nadmoćniji. Pobjeda je zaslužena, rekao je Mođi.

On se potom osvrnuo na Kristijana Ronalda i to da li Alegri treba da ostane trener Juventusa.

Ronaldo ne može sam da osvoji Ligu šampiona. Ali ni njegov nastup juče nije bio na nivou. Alegri zaslužuje povjerenje, kratko je objasnio Mođi.

Što se tiče Ajaksa, Mođi je nasmijao italijanske novinare, takođe je i otkrio ko će osvojiti Ligu šampiona.

Ako bi Ajaks zadržao ovaj tim, stvarno bi bili previše moćni. Ali, njihova politika je da prodaju najbolje fudbalere, to je grijeh koji ide na ruku ostalim učesnicima Lige šampiona (smeh). Barselona će osvojiti trofej. To je najkompaktniji tim na čelu sa Mesijem, završio je Mođi.

Advertisements