Nova senzacionalna igra samo u Meridianu.

0

Već smo se navikli na Meridianova iznenađenja i promocije. Tako je i ovoga puta, nešto potpuno novo i jedinstveno spremljeno od strane Meridiana. 

Od danas Meridian je u ponudu uvrstio novu igru, a za prave ljubitelje fudbala ova igra će sigurno donijeti oduševljenje i naravno još veću šansu za fenomenalne dobitke.

Navikli ste, i znate za igru pogodi tačan rezultat. Ali ono što ne znate je to da je Meridian odlučio da omogući i u ponudu uvrsti igru POGODI TAČAN REZULTAT BILO KADA!

Da, dobro ste čuli. A o čemu se zapravo radi?

Nije više potrebno da čekate kraj meča kako bi vidjeli da li ste pogodili konačan ishod meča ili ne. Zvuči zanimljivo, ali sada se sigurno pitate kako?

Odigraj na igru TAČAN REZULTAT BILO KADA i ukoliko upravo taj rezultat bude bio bilo kada u toku meča, bez obzira na krajnji ishod, tvoj tiket postaje dobitan.

Zvuči zaista dobro. Nije više bitno kako će se meč završiti, bitno je koji će rezultati biti u toku meča i kako će se mijenjati do kraja, a ono što je još bitnije je da jedan od tih rezultata bude baš taj koji ste vi igrali. Nikada nije bilo lakše pogoditi tačan rezultat i ostvariti dobitak. 

Ono što je važno da znate je da ovu vrstu igre možete naći samo u Meridianu

Zato pravac Meridian , uživaj u fudbalskim utakmicama odigraj svoj tačan rezultat i osvoji dobitke, jer sa Meridianom ste uvijek na dobitku.