Nove komplikacije oko angažovanja najzvučnijeg Partizanovog pojačanja

0

Navijači Partizana željno očekuju konkretne stvari u ovom prelaznom roku. Bar što se tiče dolazaka, pošto je odlazaka iz Humske bilo dosta.

foto: partizan.rs

Posle prelaska Brazilca Evertona u italijanski SPAL, crno-belima je neophodan igrač na poziciji zadnjeg veznog, a najveća želja rukovodstva i posebno sportskog direktora Ivice Ilieva je Radosav Petrović, bivši igrač Partizana.

Petrović je član lisabonskog Sportinga, ali Portugalci ne računaju na njega ozbiljno i sva je prilika de će ove zime promijeniti sredinu. Partizan ga želi na pozajmicu sa mogućnošću otkupa na kraju sezone, ali za visokog vezistu ima još ponuda.

Najnovija stiže iz španske Primere, od ekipe Malage koja je u nezavidnoj poziciji i prijeti joj selidba u Segundu. Po pisanju lista ”Rekord”, Sportingu se javio španski klub i raspitivao se za Petrovića, a kao skaut se pominje Duda, bivši fudbaler reprezentacije Portugala.

Dakle, novi problemi na vidiku za sportski sektor našeg šampiona i trenera Miroslava Đukića, a meč sa Plzenjom je sve bliže…

sportskacentrala.com