Novi potpis pod Goricom

0

Novi “stipendista” u plavo – bijelom jatu: talentovani Stefan Nenezić je potpisao stipendijski ugovor sa plavim klubom, koji je aktivan do kraja sezone 2023/24.

Sedamnaestogodišnji čuvar mreže je član perspektivne “generacije 2006”, prošao je sve mlađe selekcije kako našeg kluba, tako i reprezentacije Crne Gore, brani za omladince, a redovan je na treninzima prvog tima.

Nenezić je ugovor potpisao u društvu trenera golmana mlađih kategorija Ljubomira Belojevića.

Zadovoljan sam zbog potpisivanja stipendijskog ugovora sa najvećim klubom u Crnoj Gori i srećan što Budućnost računa na mene. Nadam se da ću opravdati očekivanja svih u klubu, a ugovor mi daje još veću motivaciju i želju da radim i napredujem”, rekao je mladi golman.

Nenezić se prvi put susreo sa seniorskim fudbalom prethodne zime na pripremama u Budvi, a od tada je uglavnom uvijek uz prvim timom, kako na treninzima, tako i na pripremama…

Velika je čast trenirati sa prvim timom i učiti od starijih svakodnevno. Dajem sve od sebe na treninzima, trudim se da napredujem, a nadam se da ću jednog dana debitovati za prvi tim”, poručio je 17-godišnji čuvar mreže.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here