Novi potpredsjednik najavio: Spremamo promjene

0

Novi potpredsjednik Fudbalskog kluba Vojvodina Milan Mandarić je pričao o planovima kluba, a kako je istakao ima želju da jednog dana na klupi Novosađana ponovo vidi Marka Nikolića.

Mnoge promjene doživio je klub u prethodnim periodima, a otkako je organizaciju preuzeo Dragoljub Zbiljić, sve izgleda mnogo optimističnije iako rezultati za sada izostaju.

Sve može da se promijeni 21. maja kada Vojvodina bude igrala finale Kupa sa Crvenom zvezdom što bi Milanu Mandariću kao jednom od vodećih čelnika, odmah donijelo nešto što sa sobom nosi čitavu karijeru – odličje.

– Ne bi bilo fer da ja uzimam odgovornost. Razgovarao sam sa trenerom koji je vrlo razuman čovjek. Razgovarali smo… Prvih 20 minuta moraju da budu isto kao i zadnjih 20 minuta. Jer, tada se dobijaju i gube utakmice, rekao je Mandarić u podkastu “Alesto“.

On je zatim najavio da će Vojvodina biti vrlo aktivna na transfer pijaci tokom leta.

– Fali nam jedno četiri-pet igrača na raznim mjestima. Brzo dođemo do gola, ali se mučimo u njihovih 16, izgubimo loptu i onda dolazi do kontranapada protivnika. Tako da, trebaće nam malo pomoći sa tih strana, ali to ćemo da sredimo.

Olimpija iz Ljubljane je iscrpila mnogo energije iz Mandarića, ali vjeruje da će se ona ponovo vratiti u voljenom klubu iz Novog Sada. Usput, ima jednu posebnu želju.

– Energija mi nije snažna kao što je uvijek bila, ali vraćam je preko Vojvodine pomalo. Razočarao sam se malo, zato što sam ušao u klub kojeg 25 godina nigdje nije bilo, bio je dolje u mulju i ja odem kod čovjeka koji mu je bio vlasnik i predsjednik, pitam za cijenu. On kaže 4.000.000. Doveo sam trenera, pravog, najboljeg što sam tamo imao – to je Marko Nikolić. Koga nikada neću zaboraviti kao prijatelja i trenera i nadam se da ću ga vidjeti u Vojvodini jednog dana, kazao je Mandarić

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here