Novi predsjednik Barselone ne želi da čeka! Odmah želi da dovede zvijezdu Serije A

0

Đoan Laporta vratio se na predsjedničku poziciju Barselone, a već je počeo sa slaganjem igračkog kadra za sljedeću sezonu.

Prioritet je ostanak Lionela Mesija u klubu, a da bi ga uvjerio u to moraće da složi ekipu koja bi u budućnosti trebalo da konkuriše za najveća odličja u Španiji, ali i u Evropi.

Iako je Barselona u velikoj rezultatskoj krizi i trenutno je jedino izgledno da će dovoditi igrače koji mogu doći bez odštete, italijanski mediji raspisali su se o spektakularnom transferu.

Naime, Laporta je u potrazi za nasljednikom Đerarda Pikea, a kao idealno rešenje na poziciji novog lidera zadnje linije vidi zvijezdu Serije A i jednog od najboljih igrača Juventusa – Matijasa de Lihta.

Mladi Holanđanin već se godinama povezuje s katalonskim velikanom, a čini se da bi ovog ljeta doista mogao put Barselone. Naravno, pod uslovom da Barselona nekako isposluje 100 miliona eura, cifru koju bi Juve navodno tražio.

Jedini način da Laporta dođe do ovog novca je da proda nekoliko svojih zvijezda, a tu se u prvom redu misli na Samuela Umtitija, Filipea Kutinja, Miralema Pjanića i Klemona Lenglea.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here