Novi problemi za nesrećnog Lorisa Karijusa

Loris Karijus je sigurno najveći krivac što je Liverpul poražen u finalu Lige šampiona od madridskog Reala.

Uslijedila je pozajmica u ekipu Bešiktaša, ali ni na Bosforu njemačkom čuvaru mreže ne cvjetaju ruže.

Poslije velike greške u Ligi Evrope protiv Malmea, kada je ponovo primio gol sa velike udaljenosti, pa je na kraju turski tim poražen, trener Bešiktaša Šenol Guneš razmišlja da 25-godišnjeg golmana preseli na klupu.

Poslije svega, Guneš je Karijusu ukazao šansu i protiv Konje u prvenstvu, ali je on i tada primio dva gola, pa je velika vjerovatnoća da se na gol crtu vrati iskusni Tolga Zengin. Moguće je da će Zengin između stativa već protiv Gectepea, a gotovo izvjesno je da će se to desiti u meču sa Genkom u Ligi Evrope u četvrtak.

Karijus bi trebalo da provede dvije godine u crno-bijelom dresu tima sa Bosfora, što bi bilo dovoljno da se prisabere i ponovo počne da pruža partije kao one koje su ga odvele na Enfild.

To misli i nekadašnji golman Uli Štajn, inače Karijusov zemljak.

 – On izgleda misli da je važnije da se slika i postavlja fotografije na društvene mreže, nego da se dokazuje na terenu. Potrebne su mu bar dvije vrhunske sezone da dokaže sebi, ali i drugima, kakav je golman u stvari – vjeruje da ima nade za Karijusa, Uli Štajn, bivši golman Hamburgera, Ajntrahta i Bilefelda.

Advertisements