NOVI REPREZENTATIVAC: Vaspitavan sam i smatram da Crnoj Gori treba konstantno da dajem sebe a ne da od nje uzimam

0

Ono što je naš portal u nekoliko navrata najavljivao juče je dobilo zvaničnu potvrdu.

Naime,fudbaler Maribora Ilija Martinović je dobio poziv selektora Radulovića za naredne akcije reprezentacije Crne Gore.

On je za CG Fudbal kazao da je na sedmom nebu, te da je poziv u reprezentaciju za njega velika čast i privilegija.

Kakav dan da se bude živ! Na sedmom sam nebu. Neviđena čast i privilegija. Rodio sam se opet i 7 mart ću slaviti kao moj drugi rođendan. Vaspitavan sam i smatram da Crnoj Gori treba konstantno da dajem sebe a ne da od nje uzimam. Drago mi je što sam uspio da se kroz sport socijalizujem i dam neki doprinos mojoj drzavi.

On je istakao da je dobio priliku koju će, kako kaže, iskoristiti jer je čeka cijeli život.

Došla je prilika koju ću, znam, iskoristiti jer je čekam cijeli život svoj. Grupa je izazovna u kojoj imamo šanse izgledne ali od riječi do djela, mnogo je predjela pa tako da treba dokazati svijetu na terenu ko smo i otkud dolazimo.

Martinović je se zahvalio selektoru Raduloviću na povjerenju.

-Hvala selektoru na povjerenju. Izuzetno cijenim ovaj momenat. Nadam se da će da traje i da ću biti dugo član reprezentacije moje zemlje – zaključio je Martinović.

Podsjećamo, Martinović je eksplodirao prije par sezona u dresu Aluminija, to nije ostalo nezapaženo od strane najvećeg kluba u Sloveniji koji ga je angažovao prošlog ljeta.

Martinović je karijeru započeo u Lovćenu, nakon čega je otišao u Sloveniju…

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here