Novo pojačanje Budućnosti poručuje: Vjerujem da ću ostaviti veći trag u klubu od oca

0

Novo pojačanje Budućnosti Andrija Bulatović vjeruje da će ostaviti veći trag u dresu plavih od njegovog oca.

Budućnost mu je negdje bila suđena, baš kao i njegovom ocu Olegu Bulatoviću, koji je od 1995. do 1997. godine nosio „plavi“ dres i špartao uz desnu aut liniju.

Ponosan sam na činjenicu što igram u istom klubu za koji je nastupao moj otac. To je i obaveza više. Vrlo dobro znam šta Budućnost predstavlja svima u Podgorici, ali i Crnoj Gori i svjestan sam veličine i značaja grba koji nosim. Vjerujem da ću ostaviti veći trag u klubu od oca, a šansu da se dokažem kako ja, tako i moji saigrači imaćemo brzo – u 1. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija“.

Za mene je dolazak u najveći klub u Crnoj Gori još jedan stepenik dalje u mojoj karijeri“, govori dječak koji je prošao sve mlađe reprezentatitvne selekcije, koji iza sebe već ima godinu i po prvoligaškog fudbala, te koji je imao ponude iz inostranstva…

Osjećao sam da ću najviše napredovati u klubu kao što je Budućnost, ekipi koja igra uvijek na pobjedu i koja ima pobjednički mentalitet. Većinu momaka iz tima znam od ranije, ali kompletna ekipa me primila fenomenalno i stvarno sam svima zahvalan. Iskreno, osjećam se kao da sam par godina tu“, poručio je Bulatović, koji potvrđuje da se najviše druži sa cimerom Bodinom Tomaševićem, ali i ostalim mlađim momcima.

Novi „plavo – bijeli“ broj 30 je rođen u Kolašinu, ponikao je u matičnom Gorštaku, a preko Koma, Berana i Rudara je stigao do najveće scene u domaćem takmičenju.

Bulatović se podgoričkoj publici predstavio sjajnim golom za Budućnosti sa tridesetak metara, a na pripremama u Sloveniji takođe „tuče“ iz svih pozicija…

Najbolji osjećaj do sada u fudbalskoj karijeri mi je taj pogodak pod Goricom. To je naš najveći stadion, budi posebnu emociju, a taj osjećaj želim da doživim ponovo u dresu Budućnosti. Navijači od mene mogu da očekuju da ću u svakom trenutku igrati i raditi do posljednjeg atoma snage“.

Član supertalentovane „generacije 2006“ crnogorskog fudbala i jedan od najtalentovanijih vezista u državi koristi svaki trenutak na terenu u pozitivnom smislu – u prijateljskoj utakmici protiv Mornara (4:2) je potpisao gol i asistenciju, dok je u porazu od Maribora (3:1) imao dvije izgledne situacije…

Mislim da smo protiv Maribora odigrali jednu zrelu utakmicu u svakom smislu, izgledali smo odlično, ali nažalost nismo uspjeli da iskoristimo šanse koje smo imali – prvi sam ja moramo bolje da reagujem makar u jednoj šansi, kada mi je Ivanović sjajno namjestio zicer situaciju“, samokritičan je 17-godišnji Bulatović, koji vjeruje da će stvari izgledati još bolje u današnjem prijateljskom susretu sa Zaglebjem (18.00)…

Bio bih zadovoljan da ponovimo igru i želju iz prve utakmice, a uz nešto bolju realizaciju mislim da bismo mogli da ostvarimo dobar rezultat“.

Dani na pripremama su monotoni – trening ujutru, odmor, trening popodne, uz rijetko koje slobodno jutro ili podne kada bude organizovano druženje – sve je posvećeno što boljoj pripremi i uigravanju, a ekipa je maksimalno fokusirana na 1. kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

Protivnik je Mališeva sa Kosova, prvi meč je 11. jula u 17.00 sati vjerovatno u Podujevu, revanš je 18. jula pod Goricom u 21.00 sati…

Dane provodimo radno, zbog toga smo tu, želimo da u Evropi izgledamo što bolje. Naravno, pričamo o dvomeču sa Mališevom, spremamo se od prvog dana za te utakmice, poštujemo ih, ali vjerujemo da možemo da prođemo dalje“, jasan je Andrija Bulatović.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here