Novogodišnja tradicija se nastavlja: Meridianbet donirao novogodišnje paketiće!

13

Tradicija koja traje već godinama unazad se nastavila i ove godine.

Naime, kompanija Meridianbet, koja već godinama unazad poklanja novogodišnje paketiće djeci iz škole „1 jun“ i iz Resursnog centra, i ove godine je posjetila ove dvije ustanove, kako bi obradovali djecu, ovoga puta u zajedničkoj akciji sa Megaprometom iz Budve.

Period predstojećih praznika sa sobom nosi posebnu magiju ljubavi, darivanja i druženja.

Decembar je tradicionalno mjesec humanosti i društveno odgovornih aktivnosti. Predstavnici Meridiana i Megaprometa su 28. decembra uručili paketiće djeci škole “1 jun” i Resursnog centra u Podgorici.

Novogodišnji i božićni praznici su najveseliji dio godine, a ono što djecu najviše raduje u ovom periodu jesu novogodišnji paketići. Jedan od najboljih načina da se djeci izmami osmjeh na lice i uljepša doček Nove godine u nadi da će naredna godina biti bolja – kazali su iz Meridiana.

Predstavnici ustanova su se zahvalili na tradicionalnom darivanju novogodišnjih paketića, i istakli kako im je posebno drago što se svake godine sjetimo njihovih škola.

Nova godina je tu, novi planovi, nove želje, sve kreće iz početka samo Meridianov karavan humanosti nastavlja svoj put i stiže do svih gradova u Crnoj Gori.

Predstavnici kompanije Meridian su izjavili da će i u 2023. nastaviti karavan donacija pa će tako pomoć stići do onih kojima je najpotrebnija.

U nadi da će nova godina biti bolja od prethodne, iz kompanije Meridianbet vam želimo srećne praznike.

13 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here