NVO „CRNOGORSKI FUDBAL”: I drugi sportisti da se uključe u borbu protiv virusa

0

Nevladina organizacija Crnogorski fudbal izdala je saopštenje za javnost u kojem poziva sve crnogorske sportiste da se uključe u borbu protiv korona virusa u Crnoj Gori.

Naša država se u ovim trenucima suočava sa jednim od najvećih problema u svojoj istoriji. Iako među posljednjim državama u Evropi, korona virus nije zaobišao našu malu-veliku Crnu Goru.

Pravovremenom intervencijom, odličnom organizacijom IJZ Crne Gore, Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti i Vlade Crne Gore situacija se koliko toliko drži pod kontrolom.

Kako u evropi tako i u svijetu aktuelne su „borbe” protiv zloglasnog virusa, najčešće u vidu donacija. Sportisti sa zavidnim karijerama pomažu svojim državama tako što kupuju medicinsku opremu, respiratore i ostale stvari koje su u ovim trenucima NEOPHODNE za neometan rad naših medicinskih radnika, koji su trenutno na prvoj na prvoj liniji fronta.

Nevladina organizacija „Crnogorski fudbal” ovim putem poziva sve naše fudbalere i ostale sportiste u inostranstvu da pomognu naše zdravstvo, našu Crnu Goru u ovim teškim  trenucima.

Takođe, kao NVO koja se bavim promocijom našeg fudbala, ponosni smo na naše reprezentativce Stefana Savića, Stevana Jovetića, Luku Đorđevića, Žarka Tomaševića koji su među prvima dali svoj doprinos kroz donacije, kao i na FSCG koji je kao i uvijek pružio nesebičnu pomoć našem zdravstvu.

Pozivamo sve aktivne, a posebno bivše sportiste da se sjete svoje domovine u ovom, jednom od najtežih trenutaka u novijoj istoriji.

NVO „CRNOGORSKI FUDBAL”

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here