Očekuje nas zanimljiv prelazni rok

0

Zimski prelazni rok u Crnoj Gori još uvijek nije zvanično počeo (početak 21. januara), ali većina prvoligaških klubova je počela sa dovođenjem pojačanja za drugi dio sezone.

foto: fk-buducnost.me

Aktuelni šampion, ekipa Budućnosti je za sada dovela samo jedno zvanično pojačanje. “Plavi” dres u proljećnjem dijelu fudbalskog šampionata Crne Gore nosiće nekadašnji reprezentativac Petar Grbić. Klub su napustili Melunović i Marko Vukčević. Realne šanse su da stadion “pod Goricom” napusti i Janko Simović.

——->DOSADAŠNJI TRANSFERI<——-

U narednih par dana biće poznato da li će Simon Vukčević karijeru nastaviti u podgoričkom timu. 

Sutjeska je dovela Šaletu Kordića i Miloša Radulovića. Aktuelnog lidera šampionata za sada niko nije napustio.

—–>KAPITALNO POJAČANJE ZA LIDERA<—–

Zeta je za sada dovela samo jedno pojačanje, opširnije pročitajte ovdje. Očekuje se da klub iz Golubovaca pojača još nekoliko fudbalera. 

Čelnici Mladosti su na kraju prvog dijela sezone otpustili nekoliko prvotimaca. Takođe, za sada je angažovano nekoliko novih imena, opširnije čitajte ovdje.

Klubovi koji će se boriti za sredinu tabele i izbjegavanje baraža su takođe počeli da mijenjaju igračke kadrove. Grbalj je otpustio gotovo jedan cijeli tim, stigla su i pojačanja… Kom je produžio saradnju sa trenerom Vlaisavljevićem, stiglo je i nekoliko novih fudbalera.

Rudar je za sada doveo Janketića iz Koma. Očekuje se još novih lica “pod Golubinjom”. Poznato je da je klub napustilo čak šest fudbalera.

foto: Dejan K. (CG FUDBAL)

—->NOVO LICE “POD GOLUBINJOM”<—-

Ni uprava Petrovca nije sjedjela skrštenih ruku. “Nebeskoplavi” su angažovali sjajnog napadača Aleksandra Vujačića, koji je prošlu polusezonu proveo u Dinamu iz Bresta.

—->VEZISTA STIŽE “POD MALIM BRDOM”<—-