Odbio Fener i Bešiktaš zbog Zvezde

0

Stigao je u Crvenu zvezdu početkom godine sa željom da se što prije nametne stručnom štabu i izbori za priliku u prvom timu crveno-bijelih.

Omladinski tim trebalo bi da bude odskočna daska za Vanju Panića, koji je iz ljubljanske Olimpije stigao Beograd iako je imao ponude turskih velikana, Fenerbahčea i Bešiktaša.

– Kada su me agenti obavijestili da imam ponude iz Turske i Crvene zvezde pitao sam ih za savjet. Zajedno smo došli do zaključka da je dolazak u Zvezdu najbolji put za mene i sada čvrsto vjerujem u to. Mogu da kažem i da sam od malih nogu maštao o Zvezdi i samo sam čekao da transfer bude realizovan. Ovom prilikom želim da izrazim zahvalnost mojim agentima za sve što su uradili za mene i moju porodicu, rekao je Panić za SNPortal.

Prvi utisci su sjajni.

– Crvena zvezda je veliki klub, sve je ovde na visokom nivou. Sve je brže nego u Sloveniji, nema šale, samo disciplina i rad, rad, rad. To daje rezultate, klub nije tek tako učestvovao u omladinskoj Ligi šampiona.

Panić je na debiju protiv Vojvodine bio dvostruki strijelac, a kako sam ističe cilj mu je da zaigra pred punom „Marakanom“.

– To je vjerovatno san svakog igrača Zvezde, pa i moj. Nadam se da ću dobiti takvu priliku i to što prije i obećavam da ću je iskoristiti na najbolji način. Sve zavisi od mene i naravno trenera, a do tada me očekuje naporan rad, zaključio je Panić.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here