Odgovor FSS: „Provalnik“ i „simbol beščašća“ ponovo sudi Partizanu

0

Određene su sudije za utakmice 5. kola plej-ofa Super lige koje se igraju narednog vikenda, a biće zanimljiva reakcija čelnika Partizana kada budu viđeli ko će njihovoj ekipi dijeliti pravdu protiv Napretka.

Sudijska komisija FSS za glavnog arbitra na meču između crno-bijelih i Kruševljana odredila je Bojana Nikolića, sudiju iz Kragujevca koji je prije dvije nedjelje dijelio pravdu na meču između Radničkog i Partizana.

Crno-bijeli su poraženi u Nišu sa 3:1, a poslije utakmice su izdali saopštenje za javnost u kojem su Nikolića nazvali „provalnikom“ i „simbolom beščaća“.

Uostalom u saopštenju kluba iz Humske tada je objavljeno:

– Provalnik, izvjesni Bojan Nikolić, je vješto posmatrao svoj plijen. Misao da se nađe u društvu odabranih, koji u ovoj sezoni siluju FK Partizan svojim bezumnim i podmuklim odlukama, obuzimala ga je i pomućivala ono što svaki sudija mora da ima na umu: on mora biti simbol pravičnosti i poštenja.

Pljačka je teško djelo. A umišljajna pljačka noću, pištaljkom, djelo kojim se pod pod hitno mora pozabaviti Fudbalski savez Srbije, njegovi disciplinski organi i društvo u cjelini. Najoštrije zahtjevamo adkevatnu kaznu za počinjeno nedjelo, jer je Bojan Nikolić samo simbol vrha ledenog brijega beščašća, nemorala, urote i agresivnog specijalnog rata protiv našeg kluba.

Iz Humske su posebno zamjerili Nikoliću zbog vodećeg gola Radničkog, postignutog posle očiglednog ofsajda, kao i zbog dosuđenog prekršaja koji je prethodio izjednačenju Nišlija.

Fudbalski savez Srbije se pozabavio „umišljajnom pljačkom noću“ pa će Bojan Nikolić i crno-bijeli ponovo biti oči u oči.

Utakmica između Partizana i Napretka se igra u nedjelju od 16 časova.