Odigrajte na trijumf Salernitane uz NAJJAČU kvotu u Meridianu – 2.05!

8

Prvi takmičarski meč u novoj sezoni Salernitana i Ređina odigraće od 20 sati i 45 minuta u meču prvog kola italijanskog Kupa.

Ukoliko nemaš nalog na meridianbet.me, sada je pravo vrijeme da ga napraviš jer te najbolja sportska kladionica u regionu časti 10eur bonusa za sportsko klađenje i 300 besplatnih spinova!

Ali ni to nije sve. Meridian je spremio i nove igre. Sada imas priliku da igraš duple opklade kao što su: I1+&2+, I1+&3+, 1 & H3+, 2 & A3+, kao i da nema golova: No 1 goal, No 2 goal, No 3 goal, No 4 goal, No I 1 goal, No I 2 goal, No II 1 goal, No II 2 goal i još puno igara.

Svi u Salernu su i dalje pod utiskom činjenice da se klub vratio u Seriju A nakon 23 godine.

Klub sa juga Italije imaće za cilj da ne bude samo epizodista u eliti, a šansu da na najbolji meč otvori novu sezonu je duel u kupu protiv drugoligaša.

Ređina godinama pokušava da se vrati u Seriju A, ali su čini se i dalje daleko od tog novioa.

Večerašnji gosti uspijevali su da se naprave po neko iznenađenje u Kupu Italije, ali to nije nešto što zadovoljava apetite kluba koji je postoji više od 100 godina.

Mišljenja smo da će Saletnitana pobjedom otvoriti novu sezonu, a Meridian na ”kec” nudi odličnu kvotu – 2.05.

Što se tiče igre na golove, GG je uvijek dobar izbor sa kvotom 1.97!

8 COMMENTS

  1. Na ovaj mec bih mogao odigrati nešto od ovih novih igara prvo 1+ i 2+ čitava malo da promijenim igru dako dodje hahaha

  2. Odlicna stvar sto su uveli igre I1+&2+, I1+&3+, da nisam vidio ovdje vjerovatno ne bi ni znao, tako da na ovaj susret vrijedi igrati nesto od toga.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here