Određeni rasporedi baraž mečeva

0

Komisija za takmičenje FSCG odredila je na današnjem žrijebu raspored utakmica baraža za Telekom 1.CFL.

Prvi mečevi igraće se u petak, 10. jula, a sastaće se Kom – Jezero i OFK Titograd – Bokelj. Četiri dana kasnije na programu su revanš utakmice.

Svi klubovi učesnici baraža obavezni su da utakmice organizuju u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje i uz poštovanje svih mjera Nacionalnog koordinacionog tijela za oblast sporta.

Raspored

1. utakmice (10. jul)
20:00 – Kom – Jezero
21:00 – OFK Titograd – Bokelj

Revanši (14. jul)
18:30 – Jezero – Kom
18:30 – Bokelj – OFK Titograd

Na današnjem žrijebu u Kući fudbala, Komisija za takmičenje odredila je parove i raspored baraža za popunu Druge lige Crne Gore.

U baražu učestvuju pobjednici seniorskih liga tri Udruženja klubova FSCG Jug, Centar i Sjever – Igalo, Mladost DG i Berane.

Prvi će na teren fudbaleri Mladosti DG i Berana, koji će u okviru 1. kola igrati 10. jula od 20:30 časova. Četiri danas kasnije u 2. kolu će se sastati Igalo i Mladost DG, dok će u posljednjem kolu, 18. jula, snage odmjeriti Berane i Igalo.

Od ove godine baraž za popunu Druge lige igraće se po novom formatu. Utakmice baraža igraju se po jednokružnom bod sistemu, a dvije najbolje plasirane ekipe ostvaruju plasman u viši rang takmičenja. Radi lakšeg utvrđivanja konačne tabele i plasmana u Drugu ligu, na svim utakmicama baraža koje se završe neriješenim rezultatom izvode se jedanaesterci.

Raspored

1. kolo (10. jul)
20:30 – Mladost DG – Berane

2. kolo (14. jul)
18:30 – Igalo – Mladost DG

3. kolo (18. jul)
18:00 – Berane – Igalo

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here