Održan turnir u Nikšiću

0

U organizaciji odjeljenja za bazni i ženski fudbal FSCG u Nikšiću je organizovan još jedan turnir za kadetkinje i pionirke.

 

Domaćin manifestacije i ovog puta bio je OFK Nikšić i Dragan Marojevic, koji je još jednom ustupio svoje terene za mečeve djevojaka.

Nastavljamo sa praksom da redovno igramo turnire za curice pionirskog i kadetskog uzrasta. Danas su se u konkurenciji kadetkinji takmičili Ekonomist, Breznica, Mladost i Cvetex. Posebno nam je drago što smo u konkureciji djevojčica koje su rođene 2002. godine i kasnije mladje imali cak pet ekipa – Lovćen, Mladost, Ekonomist, Breznica i Obilić. Selektor svih ženskih selekcija bio je veoma zadovoljan prikazanom igrom najmlađih curica. Rezultat je u drugom planu ali je dobro što smo kod curica vidjeli zelju za pobjedom i takmičarski duh. I dalje ćemo pružati podršku svim klubovima koji su zainteresovani za razvoj mladih igračica. Koliko ovakvi turnir znače za ove djevojčice najbolje pokazuju osmjesi na njihovim licima, rekao je koordinator Grassroots kancelarije Amil Gerina.

Text i foto: fscg.me