Oglasila se Budućnost!

0

Budućnost je, u 20. kolu domaćeg šampionata, remizirala sa Dečićem pod Goricom (2:2), o utakmici punoj naboja i kvalitetne igre se još priča, ali najjači utisak je – humana nota derbija 20. runde.

Zato, svaki navijač koji je bio na podgoričkoj areni u nedjelju i koji je kupio ulaznicu zaslužuje jedan veliki aplauz, veliko bravo i veliko hvala.

Naš klub je kompletan prihod od karata uz samo učešće i kluba u akciji – ukupno 3.000 eura – donirao za liječenje učenice devetog razreda Osnovne škole “Štampar Makarije” Anđeline Radovanović, koja je nedavno operisana u Beogradu i čija borba u vidu kontrola i stabilizacije zdravstvenog stanja tek predstoji.

I zbog toga smo nakon meča odigranog u nedjelju – svi pobjednici!

Budućnost kao klub apeluje na sve građane, naravno sve u zavisnosti od mogućnosti, da pomognu Anđelino liječenje uplatom na tekući račun njene samohrane majke Nele Raković 510 – 1112984505317 – 04.

Naš tim naredni meč igra u Pljevljima protiv Rudara u subotu (24. februar) u 14.00 sati, dok će sljedeću utakmicu kao domaćin pod Goricom odigrati naredne srijede (28. februar) protiv Jezera u 18.00 sati – i taj okršaj će imati notu humanitarnog.

Svi zajedno možemo mnogo, saopšteno je iz FK Budućnost.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here