Oglasila se Disciplinska komisija FSCG: Pljušte kazne za drugoligaše!

0

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore, postupajući po prijavama Komisije za takmičenje FSCG, na sjednici održanoj 21.09.2021. godine, donijela je sljedeće odluke:

– FK „Arsenal“ iz Tivta kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 400 eura zbog slabe  organizacije i upotrebe pirotehničkih sredstava od strane njihovih navijača na utakmici 3. kola 2.CFL, odigrane između FK „Arsenal“ – FK „Igalo“, čime je počinio prekršaj iz člana 74 stav 1 Disciplinskog pravilnika FSCG.

– FK „Berane“ iz Berana kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 500 eura zbog  nereda koje su izazvali njihovi navijači na način što su pjevali pjesme sa političkim i drugim zabranjenim sadržajima, i upotrebe pirotehničkih sredstava na utakmici 3. kola 2.CFL, odigrane između FK „Berane“ – FK „Jedinstvo“, čime je počinio prekršaj iz člana 74 stav 3 u vezi stava 1 Disciplinskog pravilnika FSCG.

– FK „Jedinstvo“ iz Bijelog Polja kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 400 eura zbog slabe organizacije i nereda na utakmici 4. kola 2.CFL, odigrane između FK „Jedinstvo“ – FK „Cetinje“, čime je počinio prekršaj iz člana 74 stav 1 Disciplinskog pravilnika FSCG.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here