OGLASILA SE ZETA: Neće ti uspjeti Genije, nećeš ugasiti Zetu

2

Nakon današnje odluke Disciplinske komisije FSCG, oglasio se fudbalski klub Zeta iz Golubovaca.

Podsjećamo, FSCG je danas vratio Zetu i Budvu u 3.CFL.

Saopštenje FK Zeta prenosimo u cjelini:

30 dana je trebalo Dejanu Savićeviću da donese sramnu, nezakonitu, nečasnu i sujetnu odluku, da FK Zeta vrati u niži rang takmičenja i zabrani napredovanje godinu dana u viši rang. Takmičenje u kojem su naši momci, zadnjih godinu dana, nakon nezapamćenog dominiranja srednjom regijom, ubjedljivo slavili prvo mjesto. Nakon baraža u koji smo pokazali da smo ubjedljivo najbolja ekipa 3.CFL i baraža koji smo igrali za sebe, a ne za Budvu ili Ibar.

Dejan Savićević ima svoj cilj, koji je zacrtao još mnogo ranije. I ne krije on to, ne krije da Zeti sudi drugačijim kriterijumima od ostalih klubova u CG. Trudio se on to da pokaže svih ovih godina. Od kada postoji CFL nikada ni jedan klub nije kažnjen kao Zeta. Naprotiv, Zetu je kaznio više nego sve klubove zajedno. Ali nije dovoljno, nije Zeta umrla, kao što je mislio prije godinu dana, pa danas nastavlja gdje je stao i današnjom odlukom pokušava da dovrši započeti posao.

Dejan Savićević je danas pokazao da je veliki borac za regularnost takmičenja, ne da Dejan Savićević da se namjesti ni jedna utakmica u CG i nikada nije, osim utakmice Zete. Borac za regularnost očigledno je bio odsutan kad su mu ispred nosa čitave CG javnosti namještane na stotine utakmica i to dobrim dijelom od klubova na čijem se čelu nalaze članovi njegovog izvršnog odbora ili je taj istančani osjećaj za namještaljke ipak procijenio da samo Zeta namješta utakmice.

Ali neće ti uspjeti “Genije”, nećeš ugasiti Zetu kao što si zacrtao, da ti bude lakše biće Zeta opet prvak Crne Gore. Tik-tak, stoji u saopštenju kluba iz Golubovaca.

2 COMMENTS

  1. neće savićević ugasiti zetu,nema potrebe za tim-pa vi ste ugasili sami sebe,samo što to još nijeste ukapirali.treba vam vremena da vam dođe iz guz….ce u glavu…

  2. Genije fudbalski dosta je bilo. Zeta je tu i niko joj nista ne moze. Samo kad se sjetim utakmice sa Glazgovom i one igre to joj nijedan klub iz Crne Gore u Evropi nije uspio od osamostaljenja i to bi neko da ugasi e nemoze

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here