OGLASILI SE IZ ARSENALA: Sportski klubovi ne mogu čekati izbore u maju

1

FK “Arsenal” Tivat ovom prilikom poziva sve političke sudionike Skupštine opština Tivat, da usvoje Budžet i Predlog Odluke za sport, kako bi svi sportski klubovi našeg grada dobili predviđena sredstva. Ovaj apel stiže u trenutku kada je podnesena inicijativa za skraćenje mandata lokalnom parlamentu. 

Sportski klubovi ne mogu čekati izbore u maju mjesecu, pa konstituisanje nove vlasti, pa tek na kraju izglasavanje budžeta koji se ne moze očekivati prije jula ove godine, i to u najboljem slučaju.

Sportska takmičenja su uveliko krenula, neka tek startuju i tivatski klubovi ne smiju doživjeti brukanje, koje bi nastalo odustajanjem ili izbacivanjem sa takmičenja. 

Molimo da se politički sukobi stave na stranu i da se uradi nešto što je obaveza lokalnih političara, a to je da omoguće normalno i redovno funkcionisanje sportskih klubova.

Poslednji je momenat da sport ne stane, da djeca ne napuste treninge ili se smanji broj istih zbog nedostatka sredstava, stoji u saopštenju ovog kluba.

1 Komentar

  1. Neka vam da pare crkva srbije koja vas je postavila u upravnom odboru jer ste njene sluge,i od kluba koji je bio primjer gradjanskog i gospodskog napraviste srpski sto nije bio ni u vrijeme narodne sloge 90.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here