OGLASILI SE IZ ČUKARIČKOG: Vukotić uopšte ne mora da zove našeg igrača u reprezentaciju!

0

Selektor mlade reprezentacije Crne Gore Miodrag Vukotić nije pozvao prvotimca Čukaričkog za prethodne akcije mladih sokola.

Na zvaničnom sajtu kluba sa Banovog Brda piše da je selektor U21 selekcije “u intervjuu tamošnjim medijima iznio razloge zbog kojih nije zvao prvotimca Čukaričkog Bojana Roganovića u reprezentaciju”.

Između ostalog, Vukotić je kazao da je „Roganović prethodno nastupao za Titograd koji je ispao iz lige… A da je u Čukaričkom imao promjenljivu formu…“

„Ne želimo da se miješamo u rad FS Crne Gore, niti izbor selektora, kao što to ne činimo u bilo kojoj selekciji, čak i kad se ne sviđa izbor šefova struke nacionalnih timova. I ne oglašavamo se zbog toga, već zbog činjenice da moramo da zaštitimo svog igrača.

Što se nas tiče, gospodin Vukotić ne mora uopšte da zove Roganovića. Bojan je propustio jedan meč zbog crvenog kartona dobijenog u finišu meča protiv Radničkog u Kragujevcu, i još dva zbog lakše povrede. U svim ostalim susretima, pa i u međunarodnim okvirima, bio je jedan od naših najboljih pojedinaca.

Pokazalo se da smo angažovanjem Roganovića napravili odličan potez, momak je već na radaru dosta klubova, odigrao je nekoliko zaista vrhunskih utakmica. Pa čak i na poziciji koja nije njegova prirodna, u pobjedi Čukaričkog protiv Napretka u Kruševcu. Niko od nas ne gleda šta je bilo juče, već šta je danas i šta će biti sjutra.

Gospodin Vukotić očigledno voli da gleda juče, ali to je već njegov problem. Izvinjavam se ovim putem mom prijatelju Dejanu Savićeviću, predsjedniku FS Crne Gore zbog reakcije, ali ponavljam, samo smo stali u zaštitu našeg igrača“, kazao je Vladimir Matijašević, direktor Čukaričkog.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here