Oglasili se iz Otranta: FSCG da se uključi u vezi meča na DG Areni

0

Iz Otranta su apelovali na FSCG da reaguje na odluku FK Mladost DG povodom cijena karata za današnji revanš meč baraža za popunu 1.CFL.

Podsjećamo, iz Mladosti su obavijestili FK Otrant da ih sljeduje 150 ulaznica po cijeni od 100 eura.

Sopštenje prenosimo u cjelini:

U vezi jučerašnje odluke FK Mladost DG da ne pusti na slobodnoj prodaji ulaznice za utakmicu baraža za popunjavanje Prve Crnogorske Lige možemo reći da je u pitanju krajnje nekorektan potez prema svim ljubiteljima fudbala u Crnoj Gori a posebno prema navijačima FK Otrant Olympic koji su uvijek bili primjer sportskog navijanja i tolerancije.

Sa ciljem da njegujemo korektne sportske i medjuljudske odnose apelujeno na upravu gore imenovanog kluba da ponovo razmotri i promijene ovu odluku koja je već uistinu dovela do velikog nezadovoljstva svih onih koji vole sport i fudbal.

Stojimo na raspolaganju FSCG i tražimo od FSCG da se ukluči o vezi utakmice a za korektnu organizaciju navijača i svih pristalica kluba jer u slučaju da odluka ostaje na snazi najviše gubi crnogorski fudbal.

Razumijem ogorčenost navijača i u ime kluba obećavam da ćemo uraditi sve da budu na stadion – stoji u saopštenju FK Otrant koje je potpisao predsjednik klub Skendo Redža.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here