OGLASIO SE DRUGOLIGAŠ: Izražavamo veliko žaljenje zbog ovakve odluke FSCG

0

Odluka Disciplinske komisije FSCG da zbog nereda nakon meča protiv Koma, sankcioniše stadionu u Kotoru – dva meča bez prisustva gledalaca, nije dobra, saopšteno je iz FK Otrant Olimpik.

U objavi Ariana Muratija iz Otrant Olimpika piše da taj klub izražava veliko žaljenje zbog takve odluke, jer će se derbi sezone igrati bez prisustva gledalaca.

Saopštenje prenosimo u cjelini:

Izražavamo veliko žaljenje nakon odluke da se derbi sezone Bokelj-Otrant igra u Kotoru i bez prisustva publike.

Razumijemo sankcionisanje FK Bokelj zbog loše organizacije utakmice sa FK Kom, ali smatramo da je trebalo pronaći rješenje u vidu suspenzije njihovog terena pa bi tako oni iskreni i odani ljubitelji fudbala mogli prisustvovati derbiju, zakazanom za 12. maj. Pogotovu imajući u vidu neke ranije odluke disciplinske komisije, u sličnim slučajevima. Jedan od primjera je kazna za FK GrbaljJedinstvo kažnjava 50 km van svog terena gdje tamo i nije publika ušla na teren .

FK Otrant Olympik uvijek je bio i biće na strani istinskih fudbalskih vrijednosti i u nama ćete imati pravog partnera na putu unaprjeđenja ove divne igre i uslova da se crnogorski fudbal i sport razvijaju u okolnostima kojima svi treba da stremimo.

Da je šteta da se derbi u kom će se vjerovatno odlučiti novi prvoligaš ne igra uz prisustvo publike jer na kraju, zbog navijača se i igra fudbal a sigurni smo da bi stadion bio ispunjen velikim brojem gledalaca.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here