Oglasio se FSCG!

0

Povodom saopštenja Uprave za inspekcijske poslove vezano za postupak inspekcijskog nadzora nad Fudbalskim savezom Crne Gore koristimo priliku da se sportskoj i cjelokupnoj javnosti obratimo vezano za navedeni slučaj.

Crnogorska javnost informisana je od strane Uprave za inspekcijske poslove o rješenju Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta o odbijanju žalbe Fudbalskog saveza Crne Gore na prvostepeno rješenje Inspekcije za sport i kojim se nalaže ponovno održavanje Skupštine Udruženja klubova FSCG – Sjever. Pomenuto rješenje temelji se na pogrešnom zaključku da je izbor predstavnika bio nezakonit, što je u suprotnosti sa zvaničnim zapisnikom sa sjednice Udruženja trenera FSCG – Sjever. Fudbalski savez će istinu, odnosno potvrdu navoda i stavova iz prethodnih redova, tražiti u daljem procesu pred Upravnim sudom Crne Gore.

Dodatno, iznenađuje nas način na koji je Uprava za inspekcijske poslove informisala javnost o rješenju na koje Fudbalski savez Crne Gore ima pravo ulaganja daljih pravnih sredstava. Ujedno, podsjećamo isti organ da nije bio ažuran u informisanju javnosti o ukidanju sopstvenih rješenja u ovom istom slučaju.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here