OHI: Želio sam da ostanem

0

Veliko Zvezdino zimsko pojačanje napadač Ohi Omoidžuanfo danas je, posle mnogo spekulacija, i zvanično napustio klub ipojačao danski Brondbi. On se oprostio golom protiv Javora, u utakmici u kojoj je zaigrao nakon dugo vremena.

Norvežanin nigerijskog porekla se nakon odlaska obratio emotivnom porukom na Instagramu.

Ćao, danas sam napustio klub i navijače u koje sam se brzo zaljubio. Nažalost, nisam imao drugog izbora nakon razgovora sa upravom pre 3-4 nedelje. Rečeno mi je da je bolje da nađem novi klub i da će mi se skratiti minutaža. Pokušao sam da ih ubedim da želim da ostanem i borim se za svoje mesto jer sam znao da je to nešto što ću moći da uradim. Poruka koju sam dobio bila je da neću dobiti vremena za igru da to uradim, i kao što ste svi primetili, nisam dobio nikakvu minutažu u ligi ili kvalifikacijama za Ligu šampiona iako sam bio jedini napadač na klupi, ponovio je Ohi i ovim putem da je imao veliku želju da ostane.

Otkrio je i šta mu je rekao novi trener.

Nakon što je gospodin Dejan Stanković podneo ostavku, prvi put sam počeo posle mnogo vremena. Razgovarao sam sa gospodinom Milošem Milojevićem posle utakmice i saopštio mu poruku koju sam dobio od uprave i da li želi da ostanem ili ne. Rekao mi je: „Da sam došao pre tri nedelje ti bi ostao, ali sada je Crvena zvezda u procesu potpisivanja novog napadača”, naveo je Norvežanin.

Ipak, ne želi nikog da krivi.

Osećam da nisam poželjan ovde, tako da ne vidim drugi način nego da se rastanem sa Crvenom zvezdom, zaista sam pokušao da ostanem, ali su se već odlučili, tako da ne mogu da uradim nešto drugo. Želeo bih da se zahvalim svim igračima na vremenu koje smo proveli zajedno i želim vam sve najbolje u budućnosti. Takođe bih želeo da se zahvalim osoblju Crvene zvezde na svemu što su uradili za mene, bilo mi je zadovoljstvo. I želeo bih da vam kažem da nikada nije bilo problema sa mnom i gospodinom Dejanom Stankovićem, sve vreme smo bili profesionalni, uz međusobno poštovanje, završio je jedan od najefikasnijih strelaca u Evropi u poslednje vreme.

Zvezda ga je kaparisala još prošlog leta i dovela ga bez obeštećenja, pa će tako na njemu i zaraditi oko milion evra, posle prodaje danskom Brondbiju.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here