Opet dobitan! Još jedan humanitarni tiket koji je ispunio cilj

16

U akciji „Humanitarni tiket“ koju organizuje kladionica Meridianbet u saradnji sa Sarom Bero, cilj je opet ispunjen.

Pogođene kvote i bonus na iste dovele su do novog dobitka u iznosu od 508 eura, koji je ovaj put otišao Resursnom centru za djecu i mlade u Podgorici.

Ček je uručen VD direktorici Marijani Antonijević:

„Drago mi je što ste odabrali baš ovu Ustanovu kako biste donirali novac. Ovo je prva donacija koju ja primam kao novoimenovani rukovodilac, nadam se da ćete nastaviti sa još takvih humanitarnih akcija.“

Resursni centar za djecu i mlade „Podgorica“ je vaspitno-obrazovna ustanova u kojoj se školuju djeca sa posebnim obrazovnim potrebama. Učenici pohađaju osnovnu i srednju stručnu školu, kao poseban program i program rane intervencije, gdje djeca dolaze na tretmane kod stručnih saradnika. Ustanova se sastoji iz škole i internatske jedinice.

Cilj nam je da pomognemo u što većoj mjeri, uzevši u obzir društvo  u kom živimo i brze promjene, moramo misliti na one koji se ne mogu izboriti sami za svoje potrebe. Svakom donacijom podstičemo i ostale da se pridruže akcijama koje sprovodimo, u nadi da ćemo mjesto u kom živimo i društvo u globalu učiniti boljim i ljepšim. 

Sara Bero i Meridianbet su opet uspjeli! Nastavite da pratite Sarinu prognozu. Vjerujemo u sve veći broj dobitaka i uspješnih donacija.

Uopšte nije teško. Meridianbet za sve svoje korisnike stvara savršene uslove. Najbolje iskustvo klađenja možete dobiti kako u kladionicama, tako i na meridianbet.me sajtu.

Na sajtu ćete lako naći i opciju “Doniraj”, pa i sami imate mogućnost da u odabrane svrhe donirate sredstva!

Pratite nas i sledećeg petka, uz malo sreće i najveće kvote mogu biti pogođene upravo u Meridianbet kladionici. Ostanite sa nama i saznajte koga je moguće obradovati sledeće nedelje, navijajmo za Saru i njene tipove.

16 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here