Oštre reakcije iz Budućnosti na spisak selektora U21

0
foto: facebook.com/FudbalskiKlubSarajevo

Mojaš Radonjić je prije par dana saopštio spisak fudbalera na koje računa za mečeve  protiv Luksemburga (23. mart) i Francuske (27. mart).

foto: facebook.com/FudbalskiKlubSarajevo

Na njegovom spisku nema fudbalera iz FK Budućnost, što je izazvalo oštre reakcije sa stadiona „pod Goricom“.

Sportski direktor „plavih“ Risto Lakić je za Vijesti.me kazao da je Budućnost jedan od tri kluba koji nema mladog reprezentativca.

Jedan smo od samo tri kluba u Crnoj Gori koji trenutno nema mladog reprezentativca. Sve se to dešava u momentu kada je Budućnost odlučila da forsira igrače iz svoje škole. Gotovo na svakoj utakmici druge polusezone imali smo u timu sedam-osam fudbalera ispod 21 godine, a pet-šest ispod 20 godina. Neki su bili starteri, a neki su šansu čekali sa klupe , kaže sportski direktor Budućnosti Risto Lakić za Vijesti.me.

On je poručio potencijalnim mladim reprezentativcima iz Budućnosti (Camaj, Banović, Terzić, Marković, Bakić, Sekulić), da ne očajavaju.

Klub stoji iza njih i ovo treba da im bude samo dodatni motiv da treniraju još više kako bi zavrijedili poziv. Biće ovo motiv više i za nas u klubu, da istrajemo u ovom projektu. Mladi su naše opredjeljenje, a siguran sam da je to dobro i za crnogorski fudbal, zaključio je Lakić.