Osvijetljen pomoćni teren prvoligaša

0

Stadion Braće Velašević u Danilovgradu iz dana u dan poprima obrise velelepnog sportskog zdanja, na zadovoljstvo armije fudbalera u svim kategorijama i još većeg broja ljubitelja fudbala koji sa tribina bodre miljenike u crveno-bijelim dresovima.

Poslije milionskih investicija u izgradnju i osposobljavanje neophodnih sadržaja, na ovom kompleksu sinoć je realizovan još jedan značajan projekat od vitalnog interesa za razvoj i prosperitet fudbalske igre u ovoj sredini. Naime, postavljena je rasvjeta i na pomoćnom terenu sa vještačkom podlogom, tako da će uslovi za odvijanje treninga i zvaničnih utakmica biti mnogo bolji nego ranije.

Za direktora Iskre Srđana Blažića ovaj poduhvat predstavlja nastavak izuzetno dobre saradnje sa rukovodstvom Fudbalskog saveza Crne Gore, koje je i ovoga puta imalo razumijevanja za zahtjev uprave danilovgradskog kluba.

foto: Pobjeda

– Naša ideja da posebno mlađim selekcijama omogućimo svakodnevne aktivnosti i u noćnim terminima ugledala je svjetlost dana zahvaljujući FSCG i njegovom predsjedniku Dejanu Savićeviću. Mnogo smo im zahvalni s obzirom na to da je FSCG obezbijedio čitav iznos finansijskih sredstava za nabavku i montažu stubova i prateće opreme. Sada imamo sve uslove da rad pionirske i omladinske škole podignemo na viši nivo i još bolje afirmišemo sopstveni regrutni centar, koji broji preko 250 vrijednih dječaka i djevojčica koji marljivo treniraju i kucaju na vrata prvog tima – rekao je Blažić i dodao da će i ovaj uspjeh na organizacionom planu kluba motivisati seniorski sastav Iskre da zadrži mjesto u vrhu tabele i ponovo se nađe na međunarodnoj sceni.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here